kobberløpet

Skilegenden Anette Bøe kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

I år er det 40 år siden Anette Bøe vant sin første verdenscupseier på norsk jord. Det skjedde på kvinnedagen, 8. mars, i Holmenkollen 1984. 84 var også året da hun ble... Les mer »
Kulturminnefondet

MK Faxsen får over en halv million kroner i støtte fra Kulturminnefondet

Nå har Faxsen behov for en større restaurering, og Kulturminnefondet bidrar med 625 000 kroner som skal støtte arbeidet. MK Faxsen er en Skandferkutter som opprinnelig er bygd som fiske- og fraktfartøy... Les mer »
youtube

Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

Influenseren Hans Anton Kristiansen fra Fauske har gjort seg bemerket med virale videoer på TikTok og YouTube. Etter å ha vært med på et bystyremøte i Fauske hevder han nå at politikerne... Les mer »
kobberløpet

Klæbo kommer til Kobberløpet i Sulitjelma

– Jeg gleder meg stort til mitt første Kobberløp, sier Johannes Høsflot Klæbo. Han kommer til Sulis for å delta i det tradisjonsrike rennet, lørdag 20. april. De tre store mannlige VM-vinnere... Les mer »
KNA, Kongelig Norsk Automobilklub

Roser utbyggingen av sørfold-tunnelene

Regjeringens Nasjonale Transportplan (NTP) som nylig ble fremlagt er et kraftig løftebrudd og vil få konsekvenser for alle som trenger bilen, mener KNA. Nylig ble Nasjonal Transportplan lagt frem av samferdselsminister, Jon-Ivar... Les mer »
nfk

Helgeland: Tre millioner kroner til Venture North

Kommunene Hemnes, Lurøy, Nesna og Rana har siden 2020 samarbeidet om prosjektet Venture North . Formålet med prosjektet har vært å tiltrekke nye virksomheter og arbeidsplasser til regionen, og å bli best... Les mer »
gunnar andreassen

Podcast: Hans fra Fauske går viralt på nett

Hans Anton Kristiansen fra Fauske lager videoer for TikTok og YouTube, enkelte av videoene har fått titusenvis av visninger, bare de siste 60 dagene har han fått 1,2 millioner visninger! Journalist og... Les mer »
pressenytt

Nødlysinnovasjon fra Mo i Rana hylles for god design

De har utviklet et batterifritt nødlys som er sikrere, rimeligere og mer bærekraftig. Nå belønnes Mo i Rana-selskapet Prolink International med DOGA-merket for design og arkitektur.  Prolink International mottar DOGA-merket sammen med... Les mer »
fart bil laserkontroll

Stenger vei i Hamarøy

Grunnet utfordringer hos leverandør vil krysset Vestfjordveien/Løitnant Glahns vei være stengt for all trafikk til og med fredag 8. mars 2024, opplyser Hamarøy kommune. Omkjøring vil være via Edvard Macks vei. Kommunen... Les mer »
nord universitetet

Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

Studentene ved Nord universitet er mer fornøyd med studiekvaliteten og har en bedre studiehverdag enn for ett år siden. 1232 studenter ved Nord universitet har svart på Studiebarometerets undersøkelse om hvordan de opplevde... Les mer »